Kärleksfrukost med Kärlekens 5 Språk

Känner du ibland att din partner inte förstår dig? Upplever du att du ger mer än du får i ett förhållande? Det kan bero på att ni har olika kärleksspråk. Vill du lära dig mer om detta så skall du gå på vår Kärleksfrukost som gästas av samtalsterapeuten och yogalärare Åsa Nyvall. 

Det blir en skön lördagsförmiddag som vi startar med frukost och föreläsning om de 5 kärleksspråken. Du kommer få uppleva en fantastiska föreläsning av Åsa om kärlekens 5 språk, vilka de är och hur de påverkar oss i våra relationer med vår omgivning. Men inte nog med det. Innan föreläsningen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är. Du kommer att få med dig kunskap om de olika kärleksspråken och kommer ha glädje av det i alla relationer – inte bara till din partner – utan även till våra vänner, barn, kollegor, föräldrar och syskon. Ja, egentligen i alla möten med människor.

Efter föreläsningen avslutar Åsa Nyvall med att hålla ett yinyoga-pass i kärlekens tecken. Vill du läsa mer om Åsa Nyvall kan du göra det här.

Ta med dig din livs kärlek eller bästa vännerna och säkra en plats idag!

Datum: 7 september 2019

Tid: 08:45 till ca 12:15

Var: Kulturhuset Vingen, Torslanda

Pris: 595 kronor per person, inklusive moms.

I priset ingår:

  • Energirik nyttig frukost, kaffe/the och frukt
  • Föreläsning om Kärlekens 5 språk (2  tim)
  • Yinyoga pass (50 min) 

Klicka på länken och säkra din plats här! och du omdirigeras till tickster.com där biljetterna till detta evenemang säljs. Anmälan är bindande. Får du förhinder kan du självklart överlåta din plats till någon annan. Informera oss minst 48 timmar innan evenemangets starttid.

Kom ombytt för yogapasset och medtag egen yogamatta!

Vi ser fram emot att träffa er alla denna lördag förmiddag!

Varmt välkommen!

Wallenius Way 

Lämna ett svar