Bokningsregler och villkor

Betalning och Bekräftelse

Anmälan till alla event är bindande. Bekräftelse mejlas inom 24 timmar. Vid mottagande av bokningsbekräftelsen skall denna kontrolleras av gästen, så att alla uppgifter stämmer. Det är gästens ansvar att uppgifterna på bokningsbekräftelsen är korrekta och meddela arrangören eventuella justeringar.

Har du inte möjlighet att delta, kan du överlåta din plats till någon annan. Du meddelar arrangören senast 48 timmar innan uppstart vem du överlåtit din plats till. All betalning sker vid bokning av eventet, vilket ger en garanterad plats.

Force majeure

Vid strejk, lockout, eldsvåda, explosion, krig eller liknande krigstillstånd, väsentliga inskränkningar i leveranser eller andra omständigheter utanför leverantörens kontroll, berättigar leverantören att häva avtalet utan skyldighet att utge skadestånd.

Betalning

Betalning sker direkt vid anmälan med kort eller via Paypal.

Pris

I priset ingår alltid moms (6%). Priset som gäller finns på sidan vid din beställning. 

Köp – idrottsevenemang och träningsevent har ingen ångerrätt

Idrottsevenemang har ingen ångerrätt av köp enligt konsumentköplagen och jag är härmed införstådd i det.Vid eventuella felaktigheter i bokningen förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd innan du beställer.

Fotografering

Vi tar fotografier på våra event. Bilderna kan komma att användas i trycksaker, på webben eller i annat kommersiellt material. Vill du inte att bilder där du finns med ska användas i detta syfte vänligen kontakta info (@) walleniusway.se.

Instruktörer

Ibland händer det oförutsedda saker i livet, vi förbehåller oss därför rätten och möjligheten att i sista sekund kalla in en ersättare om marknadsförd instruktör för ett event inte kan närvara. På samma sätt kan vi addera eller ta bort instruktörer om deltagarantalet kräver fler/färre instruktörer.

Information om behandling av personuppgifter

Den personliga information som tillhandahålls av dig, kommer att användas i syfte att upprätthålla kundrelationen samt ge dig information om kommande event som arrangeras, för och av walleniusway.se. Om du inte önskar att dina uppgifter skall användas i dessa syften, vänligen skriv till info (@) walleniuysway.se. Detsamma gäller om du enligt datalagstiftningen i Europa (GDPR) önskar att ditt konto raderas eller om du vill veta vilka uppgifter vi lagrar om dig.

Vi behåller dina uppgifter så länge som du är en aktiv kund. Vi sparar dina uppgifter i direktmarknadsföringssyfte fram till dess att du drar tillbaka ditt medgivande.

Du har rätt att när som helst dra tillbaka medgivandet till behandling av personuppgifter och neka till direktmarknadsföring. Om du gör det kan inte Wallenius Way skicka några fler erbjudanden i form av direktmarknadsföring eller information till dig som bygger på ditt medgivande. Du kan välja bort direktmarknadsföring genom att följa instruktionerna i varje marknadsföringsutskick.