Åsa Nyvall

Åsa Nyvall är samtalsterapeut, parterapeut och coach. Hon är även yogalärare och håller klasser främst i Yinyoga, Restorative Yoga och Meditation.

Åsa håller föreläsningar och workshops inom olika ämnenoch jobbar med ledar- och grupputveckling på företag, men alltid med fokus på välmående. Hon deltar på olika event och träningsresor både i Sverige och utomlands. Förutom detta bloggar hon för ToppHälsa och är deras expert i magasinet vad gäller det inre välbefinnandet.

Tillsammans med Annika Sjöö har Åsa skrivit boken Mativation, en bok om att finna sin motivation och bibehålla den för att få resultat som håller när man vill genomföra en kostförändring. Boken innehåller även härliga recept på god och nyttig mat.

Tillsammans med Helene Arkhem, som är journalist med fokus på relationer, livsbalans och personlig utveckling, har de två skrivit boken ”Kärlekens Språk – Din guide till lyckligare relationer!”. Den här boken är din guide till de olika språken. Du lär dig förstå dina och andras innersta önskningar och behov – och plötsligt är det självklart varför din partner, dina barn, dina vänner och kollegor beter sig som de gör… Läs boken, bli kärleks-språkbegåvad och få lyckligare relationer!

Det viktigaste för Åsa är att möta varje person där den är; med omsorg och omtanke. Att få bidra till välbefinnande och se människor på olika sätt utvecklas är en stor glädjekälla för Åsa.

Blogg: http://blogg.topphalsa.se/valbefinnandebloggen/
Instagram: @asanyvall
Hemsida: www.regnsken.se
E-post: info@regnsken.se